Krant-abonnement.nl Logo
Zoek
Zoek

Weekendkrant aanbiedingen van de beste Belgische kranten

Het weekend is er natuurlijk om even helemaal niks te doen. Gewoon lekker te ontspannen of een heerlijk dagje uit met vrienden en/of familie. Het weekend is ook het moment om even lekker op de bank te ploffen en te genieten van de krant. Er zijn verschillende kranten met een weekend abonnement. Dit houdt in dat jij door de weeks enkel en alleen de papieren krant kunt lezen, dit terwijl je op de zaterdag een extra dikke papierenkrant thuis krijgt. Zo kun jij lekker vanaf de bank genieten van jouw favoriete krant. Dit is voor veel mensen het perfecte moment van ontspanning en dat moeten we koesteren. Op deze pagina ontdek je alle weekend abonnementen voor de Belgische kranten. Ontdek snel of er een aanbieding voor jou tussen zit en sluit vervolgens een weekendkrant abonnement af met korting.
Favico

De beste aanbiedingen op een rij

Populair
HLN 4 weken
Het Laatste Nieuws (HLN)
Kortingsperiode 4 weken
4
00
eenmalig
Ja
Duur abonnement 4 weken
Ja
Keuze uit 3 verschillende abonnementen
Ja
Laatste nieuws binnen handbereik
Ja
Abonnement stopt automatisch
HLN 4 weken op proef
Populair
De Morgen 4 weken
De Morgen
Kortingsperiode 4 weken
4
00
eenmalig
Ja
Duur abonnement 4 weken
Ja
Keuze uit 3 verschillende abonnementen
Ja
Laatste nieuws binnen handbereik
Ja
Abonnement stopt automatisch
De Morgen 4 weken op proef

Bij een weekendkrant kun je ook digitaal de krant lezen

Ga jij voor een abonnement voor één van de kranten en kies je voor een weekendkrant? Dan ontvang je in het weekend de papieren krant. Iedere weekdag kun je de krant ook lezen, echter kan dit dan alleen digitaal. Veel mensen kiezen voor een Weekend krant omdat ze doordeweeks veel te druk zijn met werk en/of opleiding. In dit geval is het fijn dat je dan toch de krant digitaal kunt lezen, dit kan namelijk gewoon in de trein of in de pauze van je werk. Zo hoef je nooit meer een editie van een krant te missen.

Op zaterdag voor 10:00 uur de krant al op jouw deurmat

Wanneer jij hebt gekozen voor een weekendkrant wil je er natuurlijk wel van genieten. Het liefst natuurlijk in de ochtend onder het genot van een bakkie koffie. Om die reden wordt de zaterdagkrant altijd voor 10:00 uur bezorgd. Zo heb jij hem dus vroeg in de ochtend al op je deurmat zodat jij er lekker mee kunt wakker worden. Vind je 10:00 uur toch iets aan de late kant? Dan kun je uiteraard wel al de digitale krant lezen, dit kan namelijk al vanaf 04:00 uur. Dit is speciaal voor de vroege vogels onder ons.

Veelgestelde vragen (FAQ) over een Belgisch weekend kranten abonnement

Wil jij graag een weekendkrant abonnement hebben op een Belgische krant? Dan kan het zijn dat jij hier een paar vragen over hebt. Om jou te helpen hebben wij verschillende veelgestelde vragen en antwoorden voor je opgesteld. Lees deze dus even goed voor je een weekendkrant abonnement neemt op een krant ui België. Heb jij nog een andere vraag en staat hij er niet tussen? Neem dan contact met ons op.
Iedere zaterdag wordt de weekendkrant geleverd voor 10:00 uur. Dus ook voor de vroege vogels is dit mooi op tijd. De digitale versie kun je zelfs al vanaf 10:00 uur lezen.
Dit is verschillende per krant. Gelukkig kun je hierboven alle aanbiedingen voor de Belgische weekendkrant vinden. Zo zie je in één oog opslag wat de kosten zijn per krant.
Heel veel mensen vinden het leuker om de papierenkrant te lezen maar hebben doordeweeks hier geen tijd voor. Door te kiezen voor een Belgische weekendkrant kun jij in het weekend wel genieten van de papierenkrant. Een echte aanrader dus.
Kranten-abonnement.be