Krant-abonnement.nl Logo
Zoek
Zoek

Bekijk de proefabonnementen van alle Belgische kranten

Zoek jij een proefabonnement van één van de Belgische kranten? Dan zit je op deze pagina helemaal goed. Hier ontdek je namelijk alle proefabonnementen die er op dit moment verkrijgbaar zijn. Het gaat dan om proefabonnementen van De Morgen en van Het Laatste Nieuws. Dit zijn twee zeer bekende kranten in België. Met een proefabonnement voor één van deze kranten kun jij heel voordelig kennis maken met de door jou gekozen krant. Het voordeel van zo’n proefabonnement is dat ze automatisch stoppen. Jij zit dus nergens aan vast en kunt niet te maken krijgen met extra kosten. Uiteraard kun je er wel voor kiezen om een volledig abonnement af te sluiten zodra het je bevalt.
Favico

De beste aanbiedingen op een rij

Populair
HLN 4 weken
Het Laatste Nieuws (HLN)
Kortingsperiode 4 weken
4
00
eenmalig
Ja
Duur abonnement 4 weken
Ja
Keuze uit 3 verschillende abonnementen
Ja
Laatste nieuws binnen handbereik
Ja
Abonnement stopt automatisch
HLN 4 weken op proef
Populair
De Morgen 4 weken
De Morgen
Kortingsperiode 4 weken
4
00
eenmalig
Ja
Duur abonnement 4 weken
Ja
Keuze uit 3 verschillende abonnementen
Ja
Laatste nieuws binnen handbereik
Ja
Abonnement stopt automatisch
De Morgen 4 weken op proef

Acties van proefabonnementen wisselen regelmatig

Het leuke van een proefabonnement is dat deze aanbiedingen altijd maar tijdelijk zijn. Zodra de promo verlopen is komt er vrijwel direct weer een nieuwe. Vaak lijken de acties erg op elkaar, maar soms kom je echt een juweeltje tegen. Wanneer dat er is raden wij je altijd aan om ervan te profiteren, want goedkoper gaat het dan echt niet worden. Per jaar mag je slechts 1 proefabonnement van dezelfde uitgever afsluiten. Maak er dus ook jaarlijks gebruik van, want zo kun je iedere keer weer genieten van een krant.

Kies voor een proefabonnement op De Morgen of HLN

Twee zeer bekende kranten, dat zijn De Morgen en Het Laatste Nieuws. Van beide kranten is de uitgever DPG Media en laten hun nou net de beste proefabonnementen hebben die er zijn. Zo lees je regelmatig de krant 4 weken voor maar 4 euro. Daarnaast is er altijd een abonnement beschikbaar waarbij je de krant 4 weken voor 6 euro leest. Dit is een vrij lange periode voor een extreem laag bedrag. Na deze periode weet je precies of de door jou gekozen krant bij je past. Sluit vervolgens een volledig kranten abonnement af.

Veelgestelde vragen (FAQ) over een Proefabonnement voor kranten

Heb je besloten en wil je graag een proefabonnement op een Belgische krant naar keus? Dan is het goed om te weten dat de onderstaande vragen regelmatig gesteld worden. Door deze vragen even door te lezen weet je in de meeste gevallen alles wat jij wilt weten. Het is dus altijd goed om deze even door te lezen voor je een Belgische proefabonnement online afsluit. Heb jij nog een andere vraag en staat hij er niet tussen? Neem dan contact met ons op.
Dit is helemaal afhankelijk van de Belgische krant die je hebt gekozen. Je kunt dit bij de desbetreffende krant terug vinden.
Dit is afhankelijk van welk abonnement en welke krant jij hebt gekozen. Dit wordt altijd vermeld bij het afsluiten van het door jou gekozen proefabonnement.
Dit kan niet en is ook niet nodig, een proefabonnement stopt namelijk vanzelf. Je zit dus ook nergens aan vast.
Ja wij snappen het wel deze aanbieding is altijd super populair. Of deze aanbieding er nu is kunnen wij niet met zekerheid zeggen. Wat wij wel kunnen zeggen is dat als hij er is je op de juiste pagina zit. Deze kranten aanbieding staat namelijk altijd tussen de proefabonnementen zodra hij verkrijgbaar is. Wil jij dus de krant 4 weken voor slechts 4 euro lezen? Bekijk dan snel alle proefabonnementen en ontdek of je kunt profiteren van de deal.
Kranten-abonnement.be